Reperation/Reklamation

Garanti

Youyou tilbyder 2 års garanti på alle vores produkter. Dette følger danske love og standarder. Du er forpligtet til at vise bevis for købsdato og bevis for, at du har købt det direkte fra os.

Mangler

Mangler, der er relateret til produktionen eller forsendelsen, er dækket af Youyou, men mangler, der er forårsaget af et uheld eller ved normalt eller ekstremt slid, er kun kundens ansvar. En produktionsrelateret defekt vil i de fleste tilfælde vise sig meget hurtigt, efter at produktet er taget i brug.

Returner klager

Hvis du har et garantiproblem eller en klage over et produkt, bliver du nødt til at inspicere defekten sammen med produktionen og i samarbejde beslutte, om vi er enige i din klage eller ej. Du har altid ret til at klage til Forbrugerklagenævnet, og vi vil altid følge deres beslutning.
Læs mere om dine juridiske rettigheder, når du køber online her: https://www.forbrug.dk/raad-og-rettigheder/e-handel/fortrydelsesret-og-klager/

For at forhindre bedrageri er vi juridisk forpligtet til at tilbagebetale returbeløbet til det samme kreditkort eller PayPal-konto, hvorfra ordren blev placeret. Vi hævder retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne, og indtil vi er enige om, at refusionen er retfærdig, eller indtil en juridisk klage er blevet afgjort.

Returperiode

Vi tilbyder 30 dages returret. Vær opmærksom på, at du dækker omkostningerne ved returforsendelse tilbage til os, og at du er eneansvarlig for, at varerne returneres i den oprindelige stand. Hvis du nægter at modtage varerne, når de leveres til dig, opkræver du det beløb, der svarer til forsendelsesomkostningerne ved returleveringen.

Forsendelse

Vi tilstræber at sende din ordre inden for 1-3 hverdage efterfulgt af helligdage. I visse perioder i løbet af året kan håndteringen være længere, men vi vil altid skrive dette på forsiden af hjemmesiden. Vi tager også forbehold for force majeure-situationer. På specielle ordrer vil der være en speciel leveringstid.

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os her.

Brug af data og beskyttelse af dine data
Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vilkårene og betingelserne, herunder vores brug af data, som er beskrevet i vores fortrolighedspolitik. Du kan læse det i sin helhed her.

Hjemmesiden bruger cookies og beder om din tilladelse til det, når du kommer ind på hjemmesiden første gang. Du kan læse den fulde cookiepolitik her.

Betaling

Vi accepterer de fleste kreditkort. Alle betalinger håndteres af Stripe.

Vi opbevarer ikke nogen af dine betalingsoplysninger. Dine betalingstransaktioner behandles og håndteres af tredjepartsleverandør som en aftale mellem dem og din betalingsudbyder og bank. I henhold til dansk lov er du nødt til at blive enige om vores vilkår og betingelser, før din betaling kan foretages.

Priser

Alle priser på hjemmesiden er inkluderet 25% moms (moms) og vises i danske kroner (DKK) som standard, medmindre de oversættes til en lokal valuta enten automatisk eller manuelt.

Beløbet opkræves på din konto, når varerne er sendt fra vores lager.

Ordrebekræftelse

Efter at have bestilt en webside, modtager du kort tid efter en bekræftelses-e-mail. Hvis du ikke modtager det, skal du tjekke dit e-mail-spamfilter. Når din ordre sendes, modtager du igen en bekræftelses-e-mail med dit sporings-id.

Sporing og forsikringer

Alle pakker sendes med et sporingsnummer og sendes med forsikringer. På denne måde kan du altid spore, hvor din forsendelse er.

MAKE YOUR OWN
EVERY DAY